Set Top-rails 400

8,200 L

·Shufra mbajtese nga Blanco.

·Cilesi e larte.

·Shumefunksionale , si per te ftohur, per te mbushur, per te kulluar.

·Dizajn funksional  dhe komode ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne