Prize Inkaso Horizontale

11,000 L

·Prize inkaso horizontale me tre dalje GTV.

·Ngjyra gri dhe e zeze  .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne