Kullese shark

9,000 L

·Kullese pjatash Shark nga Siderplast.

·Ne permasen 45 cm.

·Materiali inox dhe pjata e kullimit eshte transparente.

·Cilesi dhe funksionalitet.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne