Kosh mbeturinash

3,700 L

·Kosh mbeturinash  me shina.

·Gjeresia 30 cm.

·Ngjyra e bardhe e kombinuar me  gri.

·Teper praktik dhe komod.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne