Kendore Vibo me telajo

35,000 L

·Kendore Vibo me bazament  telajoje.

·I pershtatshem per kanate 45 cm dhe i pajisur me 4 kosha.

·Behet me hapje majtas ose djathtas.

·Praktike dhe komode ne perdorim, mbyllja eshte e lehte fale mekanizmit soft-close.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne