Grinder Blanco Model 56

49,800 L

·Grinder per ushqimet nga Blanco.

· Grin  mbeturinat e medha duke mos lejuar bllokimin e lavamanit.

·Fikja dhe ndezja e tij behet me buton.

·Shume funksional.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne