Grinder Blanco Model 46

32,000 L

·Grinder per ushqimet nga Blanco.

· Grin  mbeturinat e medha duke mos lejuar bllokimin e lavamanit.

·Ndezja dhe fikja e tij behet me celes.

·Shume funksional dhe praktik .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne