Blanco Flexon II 90/4

18,000 L

·Blanco Flexon II 90/4  – Kosh per mbeturina, ideal poshte lavapjates .

·Dizajn modern dhe funksional.

·I pershtatshem per kanate 90 cm.

·Kapaciteti mbajtes 73 litra.

·I lehte per tu pastruar.

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne