Blanco Etagon 500 U

47,700 L51,500 L

·Lavapjate inox nga Blanco.

·Ne permasat 50 cm / 40 cm .

·Me pilete automatike ose pa pilete automatike ndryshimi i vetem eshte ne hapjen dhe mbylljen e piletes ne menyre mekanike pa pilete dhe ne menyre manuale me pilete  .

·Te perfshira ne cmim edhe dy shufra mbajtese te cilat iu ndihmojne gjate punes suaj te perditshme ne kuzhine.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Klasik dhe i perjetshem.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

mekanizem pilete

me mekanizem pilete, pa mekanizem pilete