Blanco Catris-S Flexo

37,900 L44,000 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·I pajisur me magnet per fiksimin e tubit i cili eshte i levizshem 360º .

·Dy forma per menyre e nxjerres se ujit : ne forme spray dhe normal.

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

materiali

inox i punuar, krom