Blanco Botton II

14,000 L

·Blanco Botton II  – Kosh per mbeturina, ideal poshte lavapjates .

·Dizajn modern dhe funksional.

·I pershtatshem per kanate 30 cm.

·Kapaciteti mbajtes 30 litra.

·I lehte per tu pastruar.

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne