Ashensor Serveto

8,700 L

·Ashensor per dollapin Serveto.

·Me peshembatje deri ne 10 kg.

·Gjeresia e mekanizmit eshte 77 cm deri ne 120 cm.

·Ngjyra eshte e bardhe dhe e zeze.

· Zgjidhje praktike per dollape te larte, iu ofron lehtesim ne perditshmerine tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne