VIBO

VIBO , kompani Italine qe ofron aksesore te ndryshem per kuzhinat dhe garderobat.

Produktet tona nga Vibo jane mekanizmat e kendit , kolona ushqimore, ashensor per dollapin, pasqyra per dollape te brenshem, organizuesi per kepucet.

Show Filters

Showing the single result

Show Filters

Showing the single result

Aksesore praktik për njerëzit që duhet të përdorin dhe t’i arrijnë ata me një veprim praktik dhe të lehtë. Sidoqoftë, kuzhina është shpesh e gjitha në një me zonën e ndenjes. Prandaj, Vibo ka hartuar linja që harmonizohen estetikisht me hapësirat e pashfrytezuara të kuzhinës.

Vibo përdor materiale bashkëkohore  si qelqi, druri dhe çeliku. Sidoqoftë, kompania përdor materiale te ndryshme duke u shndërruar në elemente të dizajnit: plastike, fletë metalike, tela çeliku. Një seri koleksionesh që i vendosin në çdo varg çmimesh, të dizajnuara për shkathtësi, por pa harruar elegancën, qëndrueshmërinë dhe cilësinë.

Ideja jonë për kuzhinë nga Vibo
Aksesorët tanë u përgjigjen nevojave të ndryshme, në ndryshim, në lidhje me orenditë e kuzhinës. Ky vend është thelbi i jetës shtëpiake, një vend për të mirëpritur dhe shoqëruar me njerëzit, ku shije personale bëhet e dukshme, si mënyra e marrjes në konsideratë të jetës së bashku. Kuzhina jonë është shumë më tepër sesa funksionale. Eshtë një sistem i plotë i jetës në shtëpi. Në kuzhinë keni nevojë për lehtësi në gjetjen e objekteve dhe përbërësve të jetës tuaj të përditshme, por shkathtësi për aktivitete individuale dhe sociale që ndodhin këtu. Leximi i një recete, zgjedhja e përbërësit të duhur për një moment relaksues me miqtë, rregullimi i hapësirave dhe caktimi i ditës tuaj.

Ne kompanine tone do gjeni zgjidhje sa me praktike dhe funksionale per shfrytezimin e hapesires se ruajtjes se sendeve dhe per komoditet gjate perditshmerise suaj.